Feesten en partijen

Vier uw verjaardag, jubileum etc. gewoon buitenshuis in de sfeervolle zaal of café van Celavie. En door de bedieningsservice van ons, kunt u ook eens zelf genieten van het feest, zonder zelf de hele avond te lopen met hapjes en drankjes!

visual

Bruiloften

Onze feestzaal en café hebben een capaciteit van 20 tot 300 personen. Dit maakt het tot een uitmuntende gelegenheid voor het vieren van bruiloften, partijen, personeelsfeesten, etc.

Voor kleinere gezelschappen hebben wij de mogelijkheid om kleinere maar toch zeer sfeervolle zalen te creëren. Ook bestaat de mogelijkheid om de festiviteiten uit te breiden op een van onze terrassen, waarvan één aan het water.

visual

Personeelsfeesten

Op zoek naar een bijzondere feestlocatie? Ontdek originele, verrassende en vooral inspirerende feestlocatie Celavie voor je bedrijfsfeest, borrel of personeelsfeest. Dit in combinatie met de mogelijkheid om kennis te maken met de Oud Hollands Kolfsport en deze uiteraard ook te beoefenen.

visual

Gelegenheidspartijen

U wordt vijftig!!!
U wordt zestig!!!
U wordt honderd!!!!

U wilt gewoon iets leuks vieren...Geen zin in alle rondslomp die een feestje bij u thuis met zich meebrengt???? Wij bieden voor alle soorten gelegenheden de juiste entourage en service. Zowel voor de royale als ook voor de smallere beurs, bieden wij een grote variatie mogelijkheden.

Doe vrijblijvend eens een aanvraag voor uw feestje of partij dat voor u op maat wordt gemaakt.